Sejdiu: Të respektohet edhe flamuri kombëtar edhe ai shtetëror

13 shkurt 2018 | 22:25

Ish-presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, ka kërkuar që të respektohen si flamuri i Shqipërisë po ashtu dhe flamuri i shtetit të Kosovës.

“Janë çështje që duhet të ndahen dhe duhet të dihen: shteti dhe etnia. Askush s’ka të drejtë t’i thotë dikujt të mos përdorë flamurin kombëtar, kurse simbolet shtetërore duhet të respektohen…”, ka thënë Sejdiu në ‘‘RTK’’

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Për pak minuta, një belg është bërë pa dijeninë e…