Shell Kosova për nder të ditës së pavarësisë ofron zbritje -7 cent më 17 shkurt

14 shkurt 11:53

Shell Kosova, njofton të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës se me rastin e ditës së pavarësisë me datën 17 shkurt 2020 do te kenë zbritje -7 cent për të gjithë konsumatorët në të gjitha llojet e karburanteve Shell.

Shell Kosova është e përkushtuar që të sjellë cilësi dhe çmime sa më të volitshme për qytetarët e Kosovës në produktet e saj që ofron dhe jo vetëm me karburantet, por edhe në shërbimet dhe produktet tjera të kualitetit të lartë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Skënder Hyseni nga Lidhja Demokratike të Kosovës (LDK) ka komentuar…