Shija e freskisë!

22 shkurt 09:27

Jo çdo herë na jepet mundësi që të shijojmë gjëra të cilat na japin freski dhe karakterizohen për nga shija e tyre unike. 

E këtë mundësi më së miri ju ofron brendi i njohur ndërkombëtar, Rc Cola. 

Me një traditë prodhimi nga 1905, brendi i njohur amerikanë është i pranishëm edhe në Kosovë me llojllojshmëri shijes si: RC Cola”, “Rc Q”, “Rc Exotic”, “Rc Cola Neo”, “Rc Refresher”, “Bitter Lemon”, “Lemon Lime” etj.

Por, ne nuk ndalemi me kaq, ofrojmë edhe mundësi të ndryshme të paketimeve plastike si: 2l, 1.5l dhe 0.5l, si dhe në kanaҫe alumini 0.33l.

Rc Cola, pije origjinale me licencë  Amerikane e përzgjedhura prej miliona njerëz në mbarë botën.

Rc Cola, shija më e mirë e freskisë.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në 24 orët e fundit në kuadër të klinikave të…