Shikoni se në vetëm 20 vjet si ka ndryshuar bota në mënyrë drastike (Fotot)

12 nëntor 11:36

Është e pamundur të besosh që vetëm 20 vjet më parë askush nuk e dinte se çfarë ishte Google ose Netflix.

Por koha ka kaluar dhe që atëherë, ne kemi ndryshuar plotësisht rregullat. Në ditët e sotme, ne marrim gjëra që njerëzit as që nuk mund t’i kishin ëndërruar dhe kjo dëshmon se 20 vitet e fundit bota është transformuar.

Më poshtë keni disa foto të 20 vjetëve më parë, që duken si një epokë tjetër kur i krahasojmë sot.

Zyra ku e nisi Google në 2009

Si kanë ndryshuar telefonat në 20 vjet

Si ka ndryshuar Moska në 20 vjet

Shangai, fotoja flet vetë

Britney Spears, nga albumi i parë dhe sot

Ne nuk flasim më në telefon, mjaftojnë mesazhet

Nuk ka nevojë për kaseta, filmat i ruajmë në kompjuter

Si kanë ndryshuar videolojërat

Cilësia e kamerave të telefonit

Nuk duhen 11,111 disqe për 16 giga memorie

Si u zhduk liqenia Aral

Vajza më quajti gënjeshtar kur i tregova si flisnim në telefon

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia e Kosovës, konkretisht njësiti policor pranë Stacionit Policor në…