Shkencëtarët japonezë shpikin lëkurën elektronike, do përdoret për të monitoruar problemet shëndetësore

22 shkurt 23:14

Një lëkurë mjaft e hollë elektronike, e cila vendoset në lëkurë, ka një monitor e cila do ndihmojë njerëzit të kuptojnë problemet e tyre shëndetësore dhe si mund ti kurojnë.

Ky lajm ka ardhur nga Japonia, ku shkencëtarët kanë arritur të krijojnë një shtresë mjaft të hollë e cila lidhet me gjakun e njeriut.

Tashmë, në momentin që ndjeni dhimbje diku në trup, mjafton të shikoni monitorin dhe do kuptoni se çfarë po ndodh në trupin tuaj.

Ndiqni videon më poshtë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ndeshja më e fortë e mbrëmjes në Ligën e Evropës…