Shokon miliarderi: Ja me sa femra shkon në shtrat

26 nëntor 15:04

Kohët e fundit pasanikët miliarderë po e kthejnë në “trend” mbajtjen e një shtëpie vetëm për femra seksi, ku aty shkojnë e bëjnë… çfarë tu dojë qejfi.

Ai nuk është i vetmi që ka zgjedhur të bëjë këtë jetë…

Kështu edhe miliarderi Tony Toutouni, nuk është i vetmi që ka zgjedhur të bëjë këtë jetë.

Ai nuk ka turp që të tregojë jetën e tij prej “playboy” në Instagram, ku ndiqet nga 1,8 milionë persona. Në një intervistë për “Daily Star”, Tony dha detaje mbi mënyrën se si e kalon kohën.

“Kam pasur 9 femra në shtratin tim. Ka pasur raste edhe 5, 4, 3… varet”,- thekson miliarderi, i cili nënvizon se, kurrë nuk ka paguar një femër për seks. Ehhh. Vështirë të besohet kjo Tony…

0041c89257fea7e952c27b5d204c65ab

Col

image

image63

li

PAY-instagram-Tony-Toutouni

tony1-1

tony4-1

tony5-1

tony7-1

tony8

tony12-1

tony-toutouni-151015

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me propozim të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama dhe me…