Fazli Hoxha: Kështu jemi më të fortë si dy shtete

26 nëntor 2018 | 14:59

Me propozim të kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama dhe me miratimin e dy qeverive Kosovë-Shqipëri, zëvendëskryeministri i Kosovës, Fatmir Limaj, është emëruar koordinator kombëtar i dy qeverive për mbikëqyrjen dhe zbatimin e marrëveshjeve të arritura mes dy vendeve.

Këtij lajmi i është gëzuar anatëri i Kryesisë së Nismës Socialdemokrate, njëherësh kryetar dege i kësaj partie në Gjakovë, Fazli Hoxha.

“Kështu jemi më të fortë si dy shtete. Krenar me liderin tonë z. Fatmir Limaj!”, ka shkruar Hoxha në llogarinë e vet në “Facebook”.

Kosova dhe Shqipëria janë pajtuar që brenda gjashtë muajve të unifikojnë doganat, të heqin tarifën e romingut në kuadër të telekomunikimt si dhe të heqin tarifat doganore.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2170314509665464&set=a.716901881673408&type=3&eid=ARAZelL8hYZRXD7Z_5EvUrxNXvVZIoinyz7vu-k2C1pPalknPjyG3NwL8tITEn7rjfr6azn8AZdQ-vVX

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Koordinatori Nacional për Mbrojte nga Dhuna në Familje, zëvendësministri Naim…