Shpallje, 24 maj 2023

24 maj 14:28

Blerim Gashi BI shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 70557207, Ferizaj

Minire Sejdiu shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 811391177, “Ylli MB.Desenge” SHPK.

Drilon Salihu shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Liridona Malsi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave VI -IX,SHFMU “Ganimete Terbeshi”, Ferizaj.

Besnik Idrizi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave X, XI, XII dhe diplomën, SHM “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Dyrije Hysiqi shpall të pavlefshme diplomën, SHM “Kuvendi i Arbërit”, Ferizaj.

Labinot Islami shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Faik Konica,”, Ferizaj.

Ibadete Dervishi shpall të pavlefshme diplomën, SHME “Faik Konica”, Ferizaj.

Lindon Muhaxheri shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 811335703, Ferizaj.

Bjondina Selmani shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Elena Gjika”, Ferizaj.

Isa Brahimi shpall të pavlefshme dëftesën e klasave VI -IX, SHFMU “Gjon Sereqi”, Ferizaj.

Lutfi Januzi shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 70857863,  DPZ “Autoservis Olti”, Ferizaj.

Makfire B Avdiu shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me numër: 811321041, Ferizaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vera duket se është e nxehtë në Paris. Kylian Mbappe…