Shpallje e pavlefshme nga Behxhet Beka

25 korrik 11:46

Behxhet Beka nga Vushtrria shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme të mjekësisë “Dr. Xheladin Deda”në Mitrovicë, si dhe certifikatën e testit të maturës dhe dëftesat e shkollës së mesme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mark Milley, shefi i Shtabit të SHBA analizoi vitet e…