Shpallje e pavlefshme nga Hajrie Hamzaj

06 maj 11:31

Hajrie Hamzaj nga Lubeniçi i Pejës, shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e Shkollës së Mesme Q.E.A -Profili Mjekësor, tash “Dr. Ali Sokoli”, Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjermania do të dërgojë shtatë obusë në Ukrainë, ka thënë…