Shpallje e pavlefshme nga Jozef Ukaj

29 shtator 2023 | 15:04

Jozef Ukaj shpall të pavlefshme diplomën  dhe dëftesat e shkollës së mesme ekonomike “Kadri Kusari”, Gjakovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Butrint Komoni nga Gjakova shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën…