Shpallje e pavlefshme nga Kleidie Mustafa

17 janar 13:43

Kleidie Mustafa shpall të pavlefshme diplomën e shkollës së mesme të mjekësisë “Dr. Ali Sokoli” në Prishtinë, e lëshuar në vitin 2015 si dhe dëftesat e klasës së 10-të, 11-të dhe 12-të të po të njëjtës shkollë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Skuadra që bënë gara në Ligën e Parë të Kosovës…