Shpallje e pavlefshme nga Mirlinda Fetahu

25 maj 10:20

Mirlinda Fetahu nga Prishtina, shpall të pavlefshme dëftesat, certifikatën e notave dhe diplomën e lëshuar nga shkolla e mesme Sh.M.T.H.T “7 Shatori”, Prishtinë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Avokati i akredituar i Gjykatës Speciale, Skënder Musa, ka kritikuar…