Shpallje e pavlefshme nga Natura Perquku

21 shtator 2023 | 10:20

Natyra Perquku shpall të pavlefshme indeksin e Kolegjit “Dardania”, në Prishtinë

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nëse Serbia nuk dëshiron të anëtarësohet në BE dhe në…