Shpallje e pavlefshme nga Qendresa Brahimi

12 maj 14:49

Qendresa Brahimi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e shkollës së mesme “Dr. Xheladin Deda”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Taulant Durmishaj shpall të pavlefshme 3 dëftesat e SHMLM "Dr.…