Shpallje e pavlefshme nga Shkurta Sylejmani

21 shtator 18:04

Shkurta Sylejmani shpall të pavlefshme diplomen dhe deftesat “Frang Bardhi”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Grupi BALFIN ka transferuar zyrtarisht të gjitha aksionet dhe pronësinë…