Shpallje e pavlefshme nga Xhemajl Avdyli

30 shtator 14:04

Xhemajl Avdyli, me nr. Personal:1012966489, shpall të pavlefshme Diplomën Master, të Universitetit të Prishtinës, Fakulteti i Filologjisë, Dega e Letërsisë Shqipe, me titull: “Romanet Ujku i stepës (Herman Hese) dhe Tuneli (Ernesto Sabato) dhe receptimi te shqiptarët” e mbrojtur me datë 12 shkurt 2015.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Futbollisti i njohur, Eros Grezda është bërë një emër i…