Shpallje nga Albian Mersula

15 korrik 13:56

Albian Mersula shpall të pavlefshme dëftesën e plotë të Sh.F.M.U, nga klasa e -I- deri -V- dhe -VI- deri -IX, “Zekrija Rexha” në Gjakovë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Milwaukee Bucks tregon dhëmbët edhe në përballjen e katërt të…