Shpallje nga “Poli Pleks”

25 shtator 00:48

“Poli Pleks” Sh.p.k., me seli në Prishtinë, me NUI: 810831760 shpall të pavlefshme Çertifikatën e biznesit të lëshuar nga Ministria e Tregtisë dhe industrisë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjermanët do të paraqiten në qendrat e votimit për të…