Shpallje nga Rexhep Turkaj

07 dhjetor 19:24

Rexhep Turkaj shpall te pavlefshme dipllomen  shmlt “11 Marsi” Prizren.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ediona Hysenaj shpall të pavlefshme diplomën dhe deftesat e certifikatë…