Shpërndahen 500 pako ushqimore për familjet me gjendje të rendë sociale në Prishtinë

16 maj 17:39

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se në bashkëpunim me organizatën “Qatar Charity” kanë shpërndarë 500 pako ushqimore për familjet në gjendje të rëndë sociale dhe ekonomike.

“Organizata ‘Qatar Charity’ në koordinim me Drejtorinë për Mirëqenie Sociale dhe qendrat për punë sociale në Komunën e Prishtinës, shpërndanë 500 pako ushqimore për familjet në gjendje të rëndë sociale dhe ekonomike. Të ndihmojmë të gjithë nga pak, ata që kanë nevojë shumë!”, ka njoftuar Komuna e Prishtinës.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Komunës së Gjakovës, Ardian Gjini, ka pritur të…