Shpiket kapelja me panel diellor për të karikuar telefonin

05 gusht 11:43

Sot, në të vërtetë, ne nuk mund të qëndrojmë as një minutë pa smartphone-in tonë dhe kështu lindën fuqitë elektrike, bateri të vërteta portative që na lejojnë të mbajmë gjithmonë shoqëruesin tonë besnik të udhëtimit.

Sot teknologjia ka shkuar më tej dhe ka shpikur një kapelë me karikim diellor. Kjo kapelë speciale është e pajisur me panele diellore të vogla, në mënyrë që kur ta veshim atë të mund të rimbushim baterinë e smartphone-it tonë.

Solsol, ky është emri i kapelës speciale, nuk sjell ndonjë rrezik për shëndetin pasi nuk përmban asnjë bateri por një port USB të vendosur në buzë të kapelës që do të përdoret për të furnizuar energji direkt në pajisjen tonë.

Kapelja Solsol është e përputhshme me çdo lloj pajisje Android, iPhone, iPad, iPod dhe, pasi nuk përmban asnjë bateri, është absolutisht e sigurt./javanews.al/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“Konferenca Ndërkombëtare Multidiciplinare në Gjeoshkencë”, e cila do të mbahet…