Shqipëria parakalon në Lojërat Olimpike

23 korrik 2021 | 15:05

Shqipëria ka parakaluar në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike.

Shqipëria ka parakaluar në paradën e shteteve në kuadër të ceremonisë hapëse të Lojërave Olimpike “Tokyo 2020”.

Shqipëria ishte e përfaqësuar nga nëntë garues e prirë nga Guida Gega dhe Briken Calja. Ndërsa Kosova do të parakalojë si shteti i 67-të në Stadiumin Olimpik të Japonisë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Shëndetësisë (MSh) ka njoftuar se gjatë 24 orëve…