Shqyrtohet draftrregullorja për tokën bujqësore në komunën e Malishevës

21 nëntor 2018 | 11:53

Në mbledhjen e dytë të rregullt të Komitetit për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, që është drejtuar nga kryesuesi i Komitetit  për  Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural, Kastriot Berisha, është  shqyrtuar  draftrregullorja  për tokën bujqësore në Komunën e Malishevës dhe listat e përfituesve të subvencioneve për vitin 2018 si dhe disa pika të ndryshme.

Ky komitet, për këtë draftrregullore pritet të dalë me disa rekomandime dhe plotësime, me idenë që t’ju lehtësojë procedurat qytetarëve në kërkesat për ndërrim, destinim të tokës bujqësore në atë ndërtimore.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
I kaloi dhjetë ditë në spital pasi u prek nga…