ShSKUK-ja njofton për numrin e rasteve me Covid në spitalet e Kosovës

27 korrik 12:46

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 88 pacientë janë të shtrirë në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme.

Sipas ShKUK-së, 23 të konfirmuar Covid-19 pozitivë, 55 me oksigjeno-terapi dhe një është
në gjendje të rënduar shëndetësore.

Në QKUK, 72 pacientë të shtrirë, 13 prej tyre Covid-19 pozitivë
– Klinika Infektive, 29 pacientë
– Klinika e Pulmologjisë, 42 pacientë

Në spitalet e përgjithshme, 17 pacientë, 10 prej tyre Covid-19 pozitivë, 7 me oksigjeno-terapi
– Spitali i Gjakovës, 2 pacientë
– Spitali i Pejës, 4 pacient
– Spitali i Gjilanit, 10 pacientë

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në objektin e Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës…