Shtatë vjet më parë Thaçi e priti Bidenin në ‘Adem Jashari’: Partneriteti me ShBA-në na ka bërë shtet

16 gusht 2023 | 15:30

Shtatë vjet më parë ish-presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi e kishte pritur në Aeroportin e Prishtinës, presidentin e tanishëm të ShBA-së, Joe Biden me familje.

Sot shtatë vjet, Thaçi kishte thënë se partneriteti strategjik me ShBA-në e ka bërë Kosovën shtet te pavarur dhe demokratik.

“Partneriteti strategjik me ShBA-të na ka mundësuar të bëhemi shtet dhe gjithnjë e më shumë po na bën një shoqëri demokratike me mundësi të barabarta për të gjithë”, kishte thënë Thaçi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sot në selinë e FFK-së është tërhequr shorti për edicionin…