Shtatëvjeçari që fitoi 22 milionë dollarë nga “Youtube”

10 dhjetor 11:11

Ai është një editor në “Youtube” që bën video ku shfaqet duke bërë teste të lodrave për moshatarët e tij.

Sigurisht që bota ka shumë fëmijë që pëlqejnë lodra, ndaj ai ka marrë aq shumë klikime sa në vitin 2018 ka mbledhur plot 22 milionë dollarë nga “Youtube”. Një vit më parë kishte fituar 11 milionë dollarë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Disa fotografi të mrekullueshme dhe të rralla janë shkrepur në…