SHTATORE PËR RAMIZ CERNICEN NË GJILAN

17 maj 22:38


Ismet Sylejmani

Më 16 Maj 2022, në Lagjen Dardania në Prishtinë, me Dajen Abdyl Hoxha, djali i Deputetit të popullit shqiptar të Kosovës, Tribunit të Kombit Ramiz Cernica!

Ramiz Cernica ishte Deputet i Kuvendit të Kosovës, që e mbajti seancën e njohur historike më 7,8 dhe 9 Korrik 1945 në Prizerenin historik, ku i tha hapur e para botës Jo Serbisë, dhe solemnisht deklaroi se Kosova është e Shqipërisë dhe asaj duhet ti takojë!
Daja Abdyl ma dorzoi VENDIMIN e familjes Hoxha!

Në VENDIM përcaktohet qartë roli im, “…Kryetar i Këshillit Organizativ për vendosjen dhe inaugurimin e shtatores së Ramiz Cenicës, para Komunës së Gjilanit në Gjilan”!

Unë Vendimin e prita me knaqësi, me respekt dhe mirënjohje!

Faleminderit Familja e Tribunit të Kombit Ramiz Cernica!

Faleminderit Daja Abdyl Hoxha!

Lavdi e përjetshme Deputetit të popullit shqiptar, simbolit të bashkimit të Kosovës me Nënë Shqiperinë, të pavdekshmit Ramiz Cernica!

Prishtinë, 16 Maj 2022!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ura Peleshac e Kroacisë, së shpejti, do t’iu mundësojë udhëtarëve…