Shtohet kolona në Merdare, pritje të gjata

23 dhjetor 2017 | 13:26

Të dhënat e fundit të përditësuara nga Qendra Kombëtare për Menaxhimin e Kufirit tregojnë kolonë të gjatë në pikat kufitare me Serbinë sidomos në Merdarë.

Në ora 10:10 kolona në këtë pikë kufitare ka arritur në 1200-1600 metra në hyrje të Kosovës ndërsa pritjet janë deri në 2.5 deri në 3 orë. Kurse në dalje pritjet janë 5-10 minuta, njofton Klan Kosova.

Policia ka bëtë apel tek mërgimtarët që të shfrytëzohen dhe pikat tjera kufitare ku pritjet janë më të vogla.Më poshtë tabela me të dhënat e përditësuara në ora 10:10:

Në ora 10:10 kolona në këtë pikë kufitare ka arritur në 1200-1600 metra në hyrje të Kosovës ndërsa pritjet janë deri në 2.5 deri në 3 orë. Kurse në dalje pritjet janë 5-10 minuta.

Policia ka bëtë apel tek mërgimtarët që të shfrytëzohen dhe pikat tjera kufitare ku pritjet janë më të vogla.

Më poshtë tabela me të dhënat e përditësuara në ora 10:10:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri gjatë kohës së…