Shtyhet seanca për arratisjen e Sami Lushtakut nga QKUK-ja

19 janar 2018 | 11:27

Seanca gjyqësore kundër ish-kryetarit të Skenderajt, Sami Lushtakut dhe 23 të tjerëve për rastin e arratisjes nga QKUK-ja në vitin 2014 është ndërprerë.

Arsye për këtë është se një nga palët e akuzuara nuk ka pasur aktakuzën dhe provat në të cilat mbështetet aktakuza, kështu që kryetari i trupit gjykues, Shasivar Hoti e ka shtyrë seancën për datën 2 shkurt.

Në këtë rast, të akuzuar pos Lushtakut janë edhe djali i tij Mërgimi që tani është deputet i Kuvendit të Kosovës dhe disa zyrtarë të Ministrisë së Drejtësisë.

Në seancën paraprake, Lushtaku dhe të tjerët janë deklaruar të të pafajshëm. (KK)

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov, ka thënë se…