Shumë pak ka mbetur deri në shpalljen e fituesit tëtretë të Dacia Sandero! Nxito dhe abonohu në NimiTV!

06 shtator 22:23

Loja shpërblyese nga Nimi TV vazhdon, 2 fituesit e veturave kërkuara Dacia Sandero shpallur muajin Korrikdhe Gusht, i lënë radhën fituesit trëtë i cili do shpallet muajin Shtator!

Nxito dhe abonohu pakot kërkuara Shqiptare Diasporë, pako Prime apo Digi Prime, me kanalet kërkuara ekskluzive shqiptare, kanalet e platformës Digitalbpërfshirë paketën Supersport, Tring dhe Artmotion dhe bëhufituesi i radhës i Dacia Sandero apo dhe i Premisë madhe fundvit Apartamentit!

Loja shpërblyese e Nimi TV e udhëhequr nga prezantuesi injohur Ardit Gjebrea vazhdon deri fund këtij viti. Për 4 muajt e ardhshëm do dhurohen edhe tri vetura Dacia Sandero, dhe një apartament fund vitit.

gjithë abonentët e periudhës nga fillimi i lojës shpërblyesedo kenë mundësi jenë fitues njërës nga 3 veturat e mbetura apo apartamentit! E gjitha duhet bëni për t’ubërë pjesë e lojës është abonoheni pakon Prime & Digiprime platformës NIMI TV për (6) gjashtë apo (12) dymbëdhjetë muaj.

pakot e Nimi TV do t’i gjeni mbi 22 liga sportive kategorive sportit si: futboll, basketboll dhe shumë sporte tjera!

Rregullat e lojës shpërblyese mund ti mësoni duke klikuarkëtu!

Për mësuar shumë rreth datës dhe vendit përzgjedhjes fituesve radhë, na ndiqni rrjetet tonasociale Facebook dhe Instagram.

Abonohuni tani dhe bëhu menjëherë pjesë e lojësshpërblyese!

Nga momenti i parë ju abonoheni Pakon Prime & Digiprime platformës NIMI TV bëheni pjesë e lojës sonë!

https://we.tl/t-SgGC2vcM1h
NIMI TV afër atdheut

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Juventusi ka arritur që ta ngushtoi epërsinë në minutën e…