Si do të dukeshin princeshat e Disney nëse do të vizatoheshin sot? (foto)

27 janar 14:34

Kompania Wald Disney i ka dhënë botës shumë karaktere femra, ndërsa princeshat ishin më të famshme në mesin e tyre.

Princesha e parë e Disney ishte borëbardha dhe ky film i animuar u transmetua para 81 vjetësh, në vitin 1937.

Isabelle Staub ishte piktorja nga Pensilavia ajo që i ka ri-vizatuar karakteret e saj të preferuara, dhe tani duket sikur këto filma të jenë të sapo publikuara. Jo vetëm se duken në hap me kohën, por gjithashtu ta kënaqin edhe syrin me ngjyrat e tyre të hapura dhe linjat strikte.

Neve na pëlqeu ky art me shumë ngjyra dhe mezi presim t’ua tregojmë edhe juve.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjykata Supreme e Rusisë e ka refuzuar ankesën e liderit…