Si visheshin të rinjtë 100 vjet më parë (foto)

12 maj 20:36

Bota ka ndryshuar shumë në hapësirën e një shekulli të vetëm dhe veshja e të rinjve nuk ka bërë përjashtim.

Fotot që do të shihni më poshtë janë marrë në vende të ndryshme në mbarë botën gjatë fillimit të shekullit XX.

Hidhini një sy shumëllojshmërisë tronditëse të veshjeve të ndryshme që kanë qenë trend vetëm 100 vjet më parë.

       

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Komitetit Olimpik Evropian (EOC), Janez Kocijançiç, ka thënë…