Sipas Beqajt, bilanci tregtar rregullohet përmes eksportit të shërbimeve

07 mars 13:05

Ministri i Inovacionit dhe Ndërrmarrësisë, Besim Beqaj ka vizituar kompaninë ”Vision Agency”.

Ai tha se fusha e digjitalizimit në Kosovë është e rëndësisë së veçantë dhe se rruga për të rregulluar bilancin tregtar në Kosovë është përmes eksportit të shërbimeve.

Drejtori i “Vision Agency”, Mendim Mustafa tha se përkrahja e institucioneve sidomos e ministrisë që drejton Beqaj është e rëndësishme për t`ju krijuar hapësirë për zhvillimin e ideve të tyre e sidomos të atyre në digjitalizimin e shërbimeve.

“Vision Agency” merret me krijimin e uebfaqeve dhe shërbime të tjera të teknologjisë prej zhvillimit deri tek implementimi dhe mirëmbajta e tyre.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Me shumicë votash të asamblistëve të Kuvendit Komunal të Prishtinës…