Prishtina bëhet me hartë zonale

07 mars 13:00

Me shumicë votash të asamblistëve të Kuvendit Komunal të Prishtinës është miratuar propozim vendimi për fillimin e hartimit të Hartës Zonale të komunës së Prishtinës 2018-2026.

Përpilimi i hartës zonale, Prishtinës i sjell plan rregullues të detajuar për gjithë qytetin.

Është kjo hera e parë që komuna e Prishtinës bëhet me hartë zonale, e kërkuar me ligjin për planifikim e ndërtim nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Aktorja e njohur Gugu Mbatha ka pozuar së fundi për…