Standard se jo mahi!

08 qershor 17:52

Shkruan: Arieta Mjeku-Azizi

Fillojmë me: osht, sosht, qershorë, shtëpië, këpurdha, prefekt, hapsir, menim, voshtrim, reabilitim, vrojtsim, pëmirsim, bashkanxhit, purgjegjësi, kantalizator, eskavator, punisht, porpozim, shëndrrim, vetutima, ësht, sësht, faktur, dexhenerimë, mallkimë, strehimë, gënjeshtërë, punsim, dallundyshe, tatpërpjet, olurim, zemrim, gzim, mbeturinatë, kravatatë, respektë, mirkuptimë, shpres, kompanija, lezim, msimdhanje, msues, msuse, maçedon, larvim, servilizim, illustrim, kerrë, potate, tehnologji, zdruktari, mundë, raportë, ftes, djercë, larvatriçe, mozomokeq, kulldaja, gjamat, kamshtupizat, fiqët, kumbullatë, ascocim, zana, marakë, bishtë, kontekst në vend të kontest dhe anasjelltas, përmirsimë, djers, zulum, konfidecialitet, decimetr, centimetr, nukë, maz, buk, freskt, ndërrimë, bubullim, zavencim, zavends, ilustrimë, got, ujt, etj.etj.etj.

Të gjithë bëjmë gabime ndonjëherë, por të kesh pozitë udhëheqëse e të mos dish të shkruash mirë gjuhën shqipe, standard e patriotizëm se jo mahi!

Ai që kërkon pozitë udhëheqëse, para se të pyetet nga komisionet, do e kisha bërë standard që, pyetja e mesme të jetë: “SHKRUAJ NJË ESE ( Hartim), TEMËN MENDOJE VET”!!!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Golashënuesi më i mirë në Superligën e Kosovës në sezonin…