Studentë të “Ukshin Hotit”, punësim sezonal në Turqi

24 janar 2018 | 18:36

Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me agjencinë turke “AYT CAREER” dhe agjencinë “Alba Berisha Consulting” në Prishtinë për realizimin e punës profesionale praktike për studentët e k ëtij universiteti në formë të punësimit sezonal në Turqi.

Marrëveshja është nënshkruar nga rektori i UPZ-së, Ramë Vataj, Hakan Bahadir Sert nga kompania turke dhe Albana Berisha nga kompania kosovare.

Me këtë rast është bërë prezantimi i mundësive për punë, ku kanë marrë pjesë kryetari i Parlamentit Studentor, Arianit Berisha, e tij.

Rektori Vataj e ka vlerësuar lart arritjen e kësaj marrëveshje duke theksuar se kjo është një mundësi e mirë për studentët e UPZ-së që të punojnë në punë sezonale.

Ditëve në vijim do të publikohet konkursi për aplikim ku do të mësohen detaje e aplikimit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Armend Zemaj, ka…