Studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” presin përgjigje nga kryeministri dhe MAShT-i

20 shkurt 23:50

Kryetarja e Parlamentit Studentor në Universitetin “Haxhi Zeka”, Kaltrina Arifaj, muajin e kaluar ka bërë një kërkesë te kryeministri dhe te MAShT-i, të cilës ia ka bashkangjitur edhe 1 200 nënshkrime të studentëve në përkrahje të iniciativës së saj që studentëve të këtij universiteti t’u ndahen bursa.

Sipas Arifajt, studentët e këtij universiteti që katër vite nuk kanë marrë bursa.

Ajo ka bërë me dije se akoma nuk kanë marrë asnjë përgjigje konkrete nga kryeministri dhe as nga MAShT-i, raporton “Epoka e re”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkruan: Albanez Tahiraj Në epokën e Mehmet Delisë, të vetmet…