Supermarketet amerikane duken ndryshe në Kinë

23 gusht 2019 | 12:35

Walmart është marka më e njohur e supermarketeve në ShBA. Jo një, por disa prej pronarëve të Walmart renditen mes 100 më të pasurve në botë. Kompania njihet për çmime më të lira në krahasim me markat e tjera, si dhe për numrin më të lartë të supermarketeve që kanë hapur. Ata janë zgjeruar në shumë vende por, megjithatë, në Kinë duken më ndryshe, pasi janë përshtatur me tregun vendës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Shkencëtarët kishin menduar deri më sot se qindra skeletet e…