Talat Xhaferi firmosi Ligjin për gjuhët

14 janar 21:50

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi, ka firmosur Ligjin për gjuhët. 

Ligji me firmën e Xhaferit dërgohet në Gazetën Zyrtare dhe pas shpalljes në Gazetën Zyrtare menjëherë hyn në fuqi.

Pra pas shpalljes në Gazetën Zyrtare nuk nevojitet as miratimi e nënshkrimi i presidentit Ivanov.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Për Fjalorin Enciklopedik të Kosovës, sipas profesor Milazim Krasniqit, i…