Tasi i rrallë shitet për 30 milionë dollarë

05 prill 2018 | 11:54

Një tas jashtëzakonisht i rrallë i dinastisë Qing, i bërë për perandorin kinez Kangxi, u shit në ankand për 30.4 milionë dollarë.

Ena me diametër 14.7 cm është e zbukuruar me kombinimin e teknikave kineze dhe perëndimore, si edhe lule që janë shumë të rralla në porcelanin kinez.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Korporata HIB, njëra ndër korporatat më të mëdha dhe tatimpaguesi…