Të hënën përurohet konvikti numër VIII

23 shkurt 2018 | 15:19

Qendra e Studentëve e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në Prishtinë të hënën (më 26 shkurt) në orën 14:00 do të përurojë objektin e konviktit numër VIII.

Në këtë ceremoni përveç ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, do të marrin pjesë edhe pëfaqësues të lartë qeveritar të Republikës së Kosovës si dhe përfaqësues të organizatave, institucioneve, studentë të Universitetit të Prishtinës dhe mediet vendore.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) nëpërmjet Agjencisë për Regjistrim…