Të martën rivarrosen në Kosovë heronjtë Ilir Konushevci e Hazir Mala

26 nëntor 2018 | 22:04

Nën patronatin e kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, bëhet nesër (e martë) rivarrimi i gjeneralmajor Ilir Konushevcit, hero i kombit dhe Dr. Hazir Malaj, dëshmor i kombit.

Në orën 12:00 Homazhet në hollin e Kuvendit të Kosovës;

Në orën 13:00 Akademia Përkujtimore në Teatrin Kombëtar

Në orën 14:00 Nisja e kortezhit

Në orën 14:30 Rivarrimi në Varrezat e Dëshmorëve të Kombit në Velani – Prishtinë

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përfaqësuesja e Kosovës në basketboll më 29 nëntor do të…