Teatri Kombëtar i Kosovës anëtarësohet në Rrjetin Evropian të Teatrove

20 maj 22:44

Teatri Kombëtar i Kosovës anëtarësohet në Rrjetin Evropian të Teatrove European Theatre Convention gjatë mbledhjes së Asamblesë, në konferencën që po mbahet në Pragë.

Anëtarësimi i Teatri Kombëtar i Kosovës u votua nga 32 anëtarët e rrjetit. Nga ky anëtarësim do të përfitoj në zhvillim profesional, bashkëpunime artistike dhe avokim për teatrin në nivel evropian.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka zhvilluar një bisedë telefonike…