Telekomi i Kosovës zgjeron gamën televizive

19 gusht 2019 | 22:30

Kryeshefi i Telekomit të Kosovës Bedri Istrefi, ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me përfaqësuesën e “Klan TV”, Eglentina Lamaj.

“Tashmë, me Marrëveshjen e nënshkruar me përfaqësuesen e “Klan TV”, Eglentina Lamaj, nga 1 Shtatori platformës televizive të Telekomit të Kosovës, do t’i shtohen edhe “Klan TV”, “Klan Plus” dhe “Klan Music”. Faleminderit për mirëbesimin Tuaj!”, ka shkruar kryeshefi i Telekomit Bedri Istrefi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sulmuesi kosovar, Vedat Muriqi, ka shënuar një gol të bukur…