Temperaturat mbi 47 gradë, lakuriqët e natës ngordhin nëpër pemë

12 janar 11:07

Temperaturat në Australi kanë kaluar 47 gradë, duke shkaktuar jo vetëm rritje drastike të frekuentimit të plazheve, por edhe të shkrirjes së asfaltit.

Sipas grupit të shpëtimit Save Wildlife dhe Bushlands në Campbelltown, i cili vepron vetëm në jug të Sidneit, më shumë se 400 lakuriqë nate nga një koloni i gjetën të ngordhur për shkak të nxehtësisë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në qershor të vitit 1944 trupat naziste marshuan në fshatin…