Tomas Danilevicius përfundoi vizitën në FFK, i jep mbështetje projektit TDS

24 prill 2024 | 14:57

Tomas Danilevicius, ish-presidenti i Federatës së Lituanisë, i cili tani shërben si Konsulent Teknik Rajonal i FIFA-s, ishte në Kosovë për tre ditë për të mbështetur projektin TDS. Ky projekt u zbatua nga Federata e Futbollit të Kosovës dhe është shumë i rëndësishëm për zhvillimin e talenteve vajza në futboll.

“Ky projekt ka përfshirë aktivitete stërvitore çdo javë në Kampin Nacional në Hajvali, si dhe ligjërata për një stil jetese të shëndetshëm për vajzat pjesëmarrëse. Pjesë e projektit TDS është edhe liga U13 dhe U15, e cila sivjet ka filluar si projekt pilot”, thuhet në njoftimin e FFK-së. Tomas Danilevicius shprehu përgëzimet e tij për punën e mirë që po bëhet nga stafi i FFK-së në realizimin e projekteve që ndihmojnë në gjithëpërfshirje dhe zhvillimin e futbollit për vajzat.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Bordi i Drejtorëve të Korporatës Energjetike të Kosovës përmes një…