Totaj: Do të punojmë që pozita e grave në Prizren të përmirësohet vazhdimisht

08 tetor 11:30

Kandidati për kryetar të Prizrenit nga radhët e PDK-së, Shaqir Totaj, gjatë një vizite në Prizren është zotuar për gjithëpërfshirje dhe barazi gjinore në të gjitha drejtoritë dhe institucionet komunale.

“Gratë janë shtylla e familjes dhe shoqërisë tonë. Si kryetar i ardhshëm i komunës, do të punojmë pa ndalur që pozita e grave në Prizren të përmirësohet vazhdimisht. Në qeverisjen tonë do të respektohet barazia gjinore dhe zotohem se do të emëroj gra në gjysmën e drejtorive komunale”, ka thënë Totaj.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gazetarja filipinase, Maria Ressa, dhe gazetari rus, Dmitry Muratov janë…