Trashëgimtari i Hermès do të birësojë ish-kopshtarin sepse nuk ka me kë ndan pasurinë

08 dhjetor 2023 | 00:54

Nicolas Puech ka 9 deri në 10 miliardë franga zvicerane pasuri, por duke qenë se është beqar dhe pa fëmijë, do të rishkruajë testamentin për t’ia lënë pasurinë ish-kopshtarit.

80-vjeçari, i cili është trashëgimtar dhe pasardhës i brezit të pestë të themeluesit të Hermès, Thierry Hermès, po kërkon të birësojë ish-punonjësin e tij, në mënyrë që ta caktojë atë si përfitues të pasurisë.

Nicolas, i cili është aksioneri kryesor i Hermès, dëshiron shumë të ndihmojë “familjen modeste marokene” të ish-punonjësit të tij. Sipas revistës Bilan, e cila çdo vit rendit 300 individët më të pasur në Zvicër, pasuria e tij vlerësohet nga 9 deri në 10 miliardë franga zvicerane.

Hermès, kompani zvicerane e njohur për stilin dhe cilësinë e produkteve të saj të luksit, është themeluar në vitin 1837 nga Thierry Hermès. Fillimisht specializuar në krijimin e produktit të qenieve me të njëjtin emër, Hermès shpejt zhvilloi një reputacion për inovacionin dhe punën e kujdesshme të artizanëve të saj. Sot, Hermès njihet si një ikonë e modës ndërkombëtare dhe ofron një gamë të gjerë të produkteve të luksit, duke përfshirë çantat e famshme Birkin dhe Kelly. Me një trashëgimi të pasur të traditës së mjeshtërve dhe një angazhim të vazhdueshëm ndaj shkëlqimit, Hermès ka fituar një vend të veçantë në botën e modës dhe artizanatit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Publicisti dhe shkrimtari Kim Mehmeti ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare…