Tualeti “Smart”, perfekt për qentë(video)

05 shkurt 11:47

Një kompani amerikane ka krijuar një totalet fantastik për personat që i mbajnë qentë e tyre në shtëpi. “Inubox” quhet shtëpia për qenë e cila shquhet për tualetin e saj tejet praktik.

Ky tualet ka një mekanizëm të brendshëm, mbyllet në nevojën e qenit, lëshon aromë të mirë pas çdo përdorimi, thithë gazrat dhe i dërgon në thasë të jashtëm.

Çmimi i saj në treg është 1100 euro, ndërsa mund të porositet në Amazon.

Lajme të sponsorizuara